Şırnak'ta 2 kişi öldü, 12 kişi yaralandı

Şırnak Cizre'de çocukların kavgasına aileler de karışınca ilçe savaş alanına döndü. Silahların da kullanıldığı olayda 2 kişi öldü, 12 kişi de yaralandı. Olaya ilişkin 22 kişi gözaltına alındı...

Şırnak Valiliğinden olaya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, Konak Mahallesi'nde çocuklar arasında çıkan kavgaya Gezme ve Özdek ailelerinin fertlerinin de karışmasıyla taş, sopa ve silahlar kullanıldı.

Kavgada yaralanan 2'si ağır 14 kişi, 112 Acil Servis ekiplerince ambulanslarla olay yerinden alınarak Cizre Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Şırnak'ta 2 kişi öldü, 12 kişi yaralandı

Yaralılardan durumu ağır olan H.G. ve N.G. müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Yaralı 12 kişinin tedavisi gerçekleştirilirken, kavgaya karıştıkları iddiasıyla iki aileden 22 kişi gözaltına alındı. Olayda kullanıldığı belirlenen 4 pompalı tüfeğe el konuldu.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

 
Şırnak'ta 2 kişi öldü, 12 kişi yaralandı ile ilgili etiketler Cizre Şırnak silah Kavga Çocuk Hastane aile
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.