Siirt'te Vali Ali Fuat Atik, emniyet teşkilatı mensupları ile iftarda buluştu

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, emniyet teşkilatı mensupları ile iftar yemeğinde buluştu.

Polis Evi’nde düzenlenen iftar programına Vali Ali Fuat Atik, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve çok sayıda emniyet personeli katıldı. Ramazan ayının bu maneviyat dolu güzel akşamında emniyet teşkilatı ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Atik, emniyet teşkilatının Ramazan ayını kutladı. Vali Atik, Siirt’te huzur ve güvenin tesisinde emniyet güçlerinin büyük bir özveri ile çalıştığına dikkat çekerek, emniyet teşkilatına başarılar diledi.
Emniyet personeli ile bir süre sohbet eden Vali Atik, Ankara’ya tayini çıkan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Nihat Özen’i çalışmalarından dolayı kutlayarak, başarı dileğinde bulundu.

Siirt'te Vali Ali Fuat Atik, emniyet teşkilatı mensupları ile iftarda buluştu ile ilgili etiketler Siirt
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.