Son dakika... Sevilay Yılman'dan Prof. Kutluk'a: Allah belanı versin

Son dakika... Habertürk yazarı Sevilay Yılman, 12-17 yaş arası kız çocuklarının 'mükemmel vücutları' olduğunu ifade ederek, doğurmak için en ideal yaş grubu olduğunu savunan Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven'le ilgili, 'Allah belanı versin' başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Sevilay Yılman Akit TV'de yayınlanan Derin Kutu adlı programda İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven'ın sarf ettiği sözleri şiddetle eleştirdi.

 Yılman, "Tüm dünyanın bilim insanlarının şiddetle reddettiği bir meseleyi ülkemin profesör unvanlı bir akademisyeni hararetle savunuyor! Yetmiyor bir de “Doktorlara sorun!” diyerek sapkın anlayışına dayanak sunuyor! Ona göre 12 yaşındaki bir kız çocuğu pekala çocuk doğurabilir ve doğurursa da bilime göre en doğru şeyi yapmış olur! Rejenerasyonu yani hücrelerinin falan yenilenmesi çok kabiliyetliymiş bu yaştaki kız çocuklarının! Ruh hastası damızlık gibi görüyor yani bir lokma çocukları…" ifadelerini kullandı.

Sevilay Yılman'ın yazısının tamamını okumak için tıklayın

Son dakika... Sevilay Yılman'dan Prof. Kutluk'a: Allah belanı versin ile ilgili etiketler Sevilay Yılman Muttalip Kutluk Özgüven
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.