'İnanamadım...'

Gelen son dakika haberine göre; Beşiktaş'ın Antalyaspor'a 2-1 yenildiği maçın ardından siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın konuştu.

Beşiktaş'ın Antalyaspor'a 2-1 yenildiği maçın ardından siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu.

Beşiktaşlı futbolcuların ilk yarıdaki performanslarına inanamadığının altını çizen Sergen Yalçın, ''İstatistik konuşmayı sevmiyorum, bir önemi yok; tabelaya bakıyorum 2-1 yenilmişiz. Maçın ilk yarısında oyuncularımızın psikolojisini, sahaya koyduğu performansı anlamak mümkün değil, mümkün değil!

''İNANAMADIM!''

Bunu söylemek zorundayım. Umutlu olduğumuz oyuncular vardı ancak olmadı ve daha sonra hamleler yaptık. ıkinci yarıya çok iyi başladık, 2-0'dan maçı 4-2, 5-2 yapabilirdik. Biz, bazı şeyleri değiştireceğiz, bu kesin! Ersin ve Rıdvan'ın performansından çok memnunum. Bu arkadaşlarımız ile Beşiktaş'ın geleceğini inşa edeceğiz. Beklenti içerisinde olduğumuz oyuncular da çok ciddi konsantarasyon sorunu vardı, bunu kabul edemiyorum. 3 aylık süreç, sanırım kafaları başka yerlere götürmüş ancak bunlar bir bahane değil" ifadelerini kullandı.

''HERKES İÇİN 7 HAFTA TEST OLACAK''

Beşiktaş'ta kalan 7 haftanın futbolcular açısından test haftaları olacağını vurgulayan Sergen Yalçın, "Önümüzü göreceğiz, oyuncularımız için kararımızı vereceğiz ve kalan 7 hafta da futbolcular için bir test olacak. Sürekli beklenti içerisinde olduğumuz oyuncular var ancak artık bizi tatmin edenler ile sezon sonunda devam edeceğiz. Önümüzdeki sezonun planlamasını yapacağız, yavaş yavaş yapmak zorundayız" şeklinde konuştu.

''İSTATİSTİKLERİN BİR ÖNEMİ YOK''

Futbolcuların çalıştığını ancak bazı şeylerin çalışarak da düzelemeyeceğini ifade eden Sergen Yalçın, "Çok çalışarak son vuruş düzeltilecek şey değil, bazı şeyler düzelmiyor. Futbolcularımız yeterince çalışıyor, antrenman yapıyor. Gökhan Gönül bugün sağ kenarda 2-3 tane gol atamadı. Her şey iyi, her şeyde üstünüz ama mağlubuz, bunun bir önemi yok. Antalyaspor çok akıllı oynadı ve kontrata pozisyon yakaladı, şansızlık da olsa kalemizde iki tane gol gördük" dedi.

 

'İnanamadım...' ile ilgili etiketler Antalyaspor Sergen Yalçın değerlendirme
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.