Semih Özsoy: MHK'nin gitmesi bizi kesmez! Derdimiz TFF

Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy'dan son günlerde tartışmaların odağına oturan Merkez Hakem Kurulu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özsoy hakem hatalarına ilişkin değerlendirmelerde de bulunurken "MHK'nin gitmesi bizi kesmez, bizim MHK'le işimiz yoktur. Gördüğümüz kadarıyla Yusuf Namoğlu gidici, bize mâl etmesinler. Bizim onlarla işimiz yok. Biz Türk sporunu çekip çevirebilecek, talimat alınmamasının peşindeyiz" ifadelerini kullandı...

Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, NTV'de katıldığı programda gündeme dair açıklamalar yaptı.

Perşembe günü Ali Koç'un da katılımıyla düzenlenecek basın toplantısına değinen Özsoy, "Başkanımızın söylediği bir şey var: 'İyilik kazanacak.' Taraftarlarımız artık gittiği yerde saygı görüyor. Bağırmadan da kavga etmeden de mücadele edilebilir. Masaya yumruğu vurmamamız yumuşak olduğumuzu göstermez. Perşembe günü yapılacak toplantı daha belgeli olacak. Nelerin kasıtlı yapıldığını göstereceğimiz bir toplantı olacak.: İki konuda çok eleştiriliyoruz. Birinde masaya yumruğu vurmamamız, diğeri de fazlasıyla öz eleştiri yapıyoruz. Bizim kredimiz artık artarak devam ediyor. Ali Başkan, taraftarlar ile fotoğraf çekildiği için stattan çıkamıyor" dedi.

Hakemlerin hata yaptığını dile getiren Özsoy, "Hakem hatalarını bu zamana kadar kötü olduğumuz için, 'bahane buldular' diyeceklerini düşündüğümüz için sineye çektik. Teknoloji diyorsunuz ama nasıl kullandığınıza bağlı. Bomba da yapabilirsiniz ilaç da... Düdük astırmak falan Fenerbahçe'nin hedefi olamaz. Fenerbahçe'nin hedefi o düdüğü teslim edenler ve onları oraya getirenlerdir. Kulüpler Birliği açıklamasının ne kadar doğru olduğunu gördük. Düdük astıranların aleyhine bir şey yapılmadı. Düdüğü astıracaksın, içerideki adamına iş yaptıracaksın ve hata görmeyeceksin" ifadelerini kullandı.

"İLK YARIDAKİ HATALARI, HAKEM HATASI OLARAK ALGILADIK"

İlk yarıda hakem hatalarının yapıldığını ancak o noktada özeleştiride bulunduklarını söyleyen Özsoy "Teknolojiyi kendi çıkarları uğruna kullandıklarını düşünüyorum. Biz bağırmıyoruz ama bu sessizliğimiz acizlik olarak algılanmamalı. Sistemin tamamı sorgulanmalıdır. Bursaspor maçıyla bir süreç var ki, 4 maçla devam etti. Başkan Ali Koç "Umarız tereddütlerimiz doğru çıkmaz" dedi. Kayserispor maçı, malumun ilanı oldu. Bir şey yapmak isterseniz öncelikle ortamı hazırlarsınız. Çıkmaza doğru gittiğimizi görüyoruz.

"KOVALANAN, VERİLEN SARI KARTLAR"

Bursaspor maçında yaşananlar bir facia. Seyredip golü verdiler. Malatyaspor maçında Hasan Ali'nin gördüğü sarı kart, kovalanan, verilen sarı kart. Kayserispor maçında Isla'ya verilen sarı kart. Mehmet Topal'ın Göztepe maçında gördüğü kart da öyle. Tolgay'ın ikinci sarısı herhalde otobüste verilmiştir. Dışarıdan öğrendiklerimiz de kabul edilebilir değil ama duyum diye söylemiyorum. Cüneyt Arkın'ın filmlerindeki gibi 'yeminimi bozdum' diye piyasaya çıkmayacağız." yorumunu yaptı.

"NAMOĞLU ZATEN GİDİCİ, BİZE MAL ETMESİNLER. BİZİM DERDİMİZ TFF"

"MHK'nın gitmesi bizim için çözüm değildir." diyen Özsoy sözlerini, "Yusuf Namoğlu da gidici gibi görünüyor, bunu bize mal etmesinler. Yerine getirmeye çalıştıkları insanı da ısıtmaya başlamışlar, Kuddusi Müftüoğlu'nun adı geçiyor. Kulüpler Birliği geçmişte olmadığı kadar birlik şu anda. Herkesin şikayet ettiği konu TFF'nin ve MHK'nin yetersiz olması. Hatayı nasıl yapmam, nasıl önüne geçerimi düşünmüyorlar. Bizim derdimiz TFF..." diye sürdürdü.

"BAĞIRMADAN DA KAVGA ETMEDEN DE MÜCADELE EDİLEBİLİR"

Yaşananlara karşı duruşlarını "Bizim iki yüzümüz yok, bir yüzümüz var. Mağlubiyetten de galibiyetten sonra da aynı konuşuyoruz." diye özetleyen Özsoy, "Biz iyilikle kazanmak istiyoruz. Biz her yere gidiyoruz. Başkan düzeyinde temsil ediyoruz. Bağırmadan da kavga etmeden de mücadele edilebilir." ifadelerini kullandı.

"AYKUT KOCAMAN'LA GÖRÜŞ AYRILIĞIMIZ VARDI"

Fenerbahçe camiası tarafından iki konuda masaya yumruk vurmadıkları için eleştirildiklerini ifade eden Özsoy, "Biz öz eleştiriyi yapıyoruz. Şampiyonluk potasından uzakta kalmamıza rağmen 35 bin kişiye oynuyoruz. Gücümüzü de taraftar ve camiadan alıyoruz. Aykut hocayla ilgili görüş ayrılığımız vardı. Aykut Kocaman'la kan değişikliğine gidilmesinin faydası olduğunu hala düşünüyorum. Barcelona Başkanı ile görüştüğümüzde Phillip Cocu son kalan iki hocadan biriydi. Bize gelmese belki de Barcelona'ya gidecekti" dedi.

VESELY İLE 3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK

Özsoy Fenerbahçe Beko ile ilgili de Vesely müjdesi verdi. Özsoy, "Vesely ile 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Obradovic'le de 1 yıllık kontratımız var." dedi.

Semih Özsoy: MHK'nin gitmesi bizi kesmez! Derdimiz TFF ile ilgili etiketler Fenerbahçe TFF
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.