Son dakika şehit isimleri ve memleketleri belli oldu! İdlip şehit kimlikleri ve memleketleri

Şehit isimleri ve memleketleri! İdlib şehrinde düzenlenen hava saldırısında 33 Türk askeri şehit düştü. İdlib'de şehit düşen askerlerin isimleri ve memleketleri belli olmaya başladı. İdlib şehit isimleri ve memleketleri araştırılmaya başlandı.Detaylar haberimizde...

Şehit isimleri ve memleketleri! Son dakika gelen bilgiye göre İdlib'deki Türk komando taburuna yönelik hava saldırısı yapıldı. Düzenlenen hava saldırısında 33 Türk askeri şehit oldu. Şehitlerin isimleri ve memleketleri ile ilgili bilgiler gelmeye başladı.

MEHMET DOĞANER/ERDEMLİ (MERSİN)

Son dakika şehit isimleri ve memleketleri belli oldu! İdlip şehit kimlikleri ve memleketleri

DHA'nın haberine göre; Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 askerden Uzman Çavuş İbrahim Tüzel'in (24) acı haberi, Mersin'in Erdemli ilçesinde yaşayan ailesine verildi.

Son dakika şehit isimleri ve memleketleri belli oldu! İdlip şehit kimlikleri ve memleketleri - Resim : 2

Erdemli Kaymakamı Avni Kula ile beraberindeki heyet, sabah saatlerinde, acı haberi şehit Uzman Çavuş İbrahim Tüzel'in Alibeyli Mahallesi'nde oturan babası Şuayip ile annesi Gülten Tüzel'e verdi. 7 kardeş olan Tüzel'in babaevi, Türk bayraklarıyla donatıldı. Tüzel ailesinin yakınları ve komşuları da taziye için eve geldi. Şehit Uzman Çavuş İbrahim Tüzel'in cenazesinin, Erdemli'de toprağa verileceği öğrenildi.

PİYADE UZMAN ONBAŞI TURGUT BURKAY KORKMAZ-ANTALYA-FİNİKE

Son dakika şehit isimleri ve memleketleri belli oldu! İdlip şehit kimlikleri ve memleketleri - Resim : 3

FİNİKE'YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

DHA'nın haberine göre; Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 askerden Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz'ın (23) acı haberi, Antalya'nın Finike ilçesinde yaşayan ailesine verildi.

Son dakika şehit isimleri ve memleketleri belli oldu! İdlip şehit kimlikleri ve memleketleri - Resim : 4

UZMAN ONBAŞI AHMET SAYGILI - KAHRAMANMARAŞ/TÜRKOĞLU

Son dakika şehit isimleri ve memleketleri belli oldu! İdlip şehit kimlikleri ve memleketleri - Resim : 5

PİYADE UZMAN ONBAŞI ALİ TAŞÖZ-KAYSERİ

Son dakika şehit isimleri ve memleketleri belli oldu! İdlip şehit kimlikleri ve memleketleri - Resim : 6

İdlib'de hava saldırısında şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Ali Taşöz'ün, Kayseri'nin Develi ilçesi Reşadiye Mahallesi'nde oturan ailesine acı haberi ulaştı. Askeri yetkililer, sağlık ekipleri eşliğinde aileye oğullarının şehit olduğu haberini verdi. Şehidin babası Hüseyin ve annesi Pembe Taşöz, büyük üzüntü yaşadı. 3 çocuklarından birini kaybetmenin acısını yaşayan çifti, askeri yetkililer teskin etmeye çalıştı. Şehidin ailesinin oturduğu apartmana Türk bayrağı asılırken, yakınları başsağlığında bulunmak üzere eve akın etti. Belediye tarafından evin önüne taziye çadırı kuruldu.

ŞEHİT UZMAN ONBAŞI NİHAT KARA - TEKİRDAĞ / SARAY

Son dakika şehit isimleri ve memleketleri belli oldu! İdlip şehit kimlikleri ve memleketleri - Resim : 7

YÜZBAŞI SÜLEYMAN ŞAHİN

Yüzbaşı Süleyman Şahin'in (35) acı haberini alan, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesindeki yakınları, büyük üzüntü yaşadı. Anne ve babası Ankara'da olan şehidin kardeşi Gökhan Şahin, acı haberi askeri yetkililerden aldı. Şehadet haberini alınca eve gelen ve fenalaşan Süleyman Şahin'in halası Şükran Sertkaya'ya, sağlık ekipleri müdahale etti. Sertkaya, "Vatan sağ olsun" dedi.

Şehidin babaevine Türk bayrakları asıldı. Afyonkarahisar Garnizon Komutanlığı'nda görevli İkmal Albay Ahmet Akıncı'nın yanı sıra Kaymakam Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Nihat Sarı, Dinar Jandarma Karakol Komutanı Yüzbaşı Necip Kacar, İlçe Emniyet Müdürü Özgür Taşkın, Askerlik Şubesi Başkanı Asteğmen Muharrem Yıldızsoy, şehidin ailesini ziyaret etti. Şehit Yüzbaşı Süleyman Şahin'in, 2002 yılından bu yana Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) görev yaptığı kaydedildi.

OSMANİYE'YE 2 ŞEHİDİN ATEŞİ DÜŞTÜ

Şehit olan 33 askerden Uzman Çavuş Batuhan Tank (23) ile Uzman Onbaşı Halil İbrahim Akkaya'nın (23) acı haberi, Osmaniye'de oturan ailelerine verildi.

Piyade Uzman Onbaşı Halil İbrahim Akkaya'nın şehadet haberi, Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde oturan ailesine, askeri yetkililer tarafından verildi. Şehidin Kale Mahallesi'ndeki evine Türk bayrakları asılırken, anne Döne Akkaya ile baba Ali Akkaya, gözyaşı döktü. Şehit Halil İbrahim Akkaya'nın cenazesinin bugün Bahçe Şehitliği'nde toprağa verileceği öğrenildi.

DEDESİ DE 1977'DE ŞEHİT OLMUŞ

Uzman Çavuş Batuhan Tank'ın acı haberi ise Kaymakam Ahmet Arık, Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Avcı, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tokay tarafından Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşayan ailesine verildi. Kısa süre önce Nida Demirezer ile nişanlanan oğlunun yaralı olduğunu öğrenip, Hatay'a giden baba Ahmet Turan Tank, aldığı acı haberle Kadirli'deki evine döndü. Şehit Berat Kocadallı Mahallesi'nde oturan ailenin evine taziye ziyaretinde bulunuldu. Şehit Batuhan Tank'ın dedesi Yaşar Tank'ın da 1977 yılında Kadirli'de bekçilik yaptığı sırada bombalı saldırı sonucu şehit olduğu kaydedildi.

UZMAN ONBAŞI AHMET ALPASLAN İSTANBUL / BAĞCILAR

Son dakika şehit isimleri ve memleketleri belli oldu! İdlip şehit kimlikleri ve memleketleri - Resim : 8

PİYADE UZMAN ÇAVUŞ TOLGA CAN YILMAZ - BURSA / YILDIRIM

Son dakika şehit isimleri ve memleketleri belli oldu! İdlip şehit kimlikleri ve memleketleri - Resim : 9

UZMAN ÇAVUŞ ALİ TURGUT - UŞAK / BANAZ

Son dakika şehit isimleri ve memleketleri belli oldu! İdlip şehit kimlikleri ve memleketleri - Resim : 10

UZMAN ÇAVUŞ GÜVEN KURTULMUŞ - BİTLİS

Son dakika şehit isimleri ve memleketleri belli oldu! İdlip şehit kimlikleri ve memleketleri - Resim : 11

TEĞMEN MUSTAFA BAYRAKTAR - HATAY/ANTAKYA

Son dakika şehit isimleri ve memleketleri belli oldu! İdlip şehit kimlikleri ve memleketleri - Resim : 12

Sözleşmeli Er Cuma Bağatur - Batman / Sason

Piyade Astsubay Çavuş Akif Akçadağ - Kahramanmaraş / Merkez Onikişubat

Sözleşmeli Er Birhan Er - Tekirdağ

Tayfun Pekel - İstanbul

Uzman Çavuş Selman Cankara - Adana

Uzman Onbaşı Recep Bekir - Tekirdağ

Uzman Çavuş Osman Ak - Mersin/Silifke

Piyade Uzman Çavuş Adem Akın - Tokat

Uzman Onbaşı Emre Baysal - İstanbul/Sancaktepe

 

 

Son dakika şehit isimleri ve memleketleri belli oldu! İdlip şehit kimlikleri ve memleketleri ile ilgili etiketler Türkiye Antalya Mersin Kahramanmaraş Uşak Batman Son dakika Kayseri İdlib Şehit şehit isimleri şehit memleketleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.