Şanlıurfa'da Metin Baydilli, ilçede alan gezilerini sürdürüyor

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçede alan gezileri yaparak sorunları yerinde incelemeyi sürdürüyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçedeki mahallelerde teknik ekibiyle birlikte incelemelerde bulundu. Baydilli sorunları yerinde inceleyip, vatandaş ve esnafla sohbet edip taleplerini dinledi. Baydilli alan gezileri kapsamında Narlıkuyu Mahallesi’nde inceleme yaparken, mahalledeki çalışmalar ve sorunlarla ilgili bilgi aldı. Alan gezisinde Baydilli’ye belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve teknik personel de eşlik etti.
ilçede alan gezilerini sürdüren Baydilli, "Sabah gezilerimizle birlikte ilçemizde yapılan çalışmaları da yerinde inceliyoruz. Narlıkuyu mahallemizde başkan yardımcılarımız ve teknik ekibimizle birlikte inceleme yaptık ve vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Burada Narlıkuyu semt pazarı ile ilgili birçok talep var, vatandaşlarımız rahat olsun en kısa sürede mahallemize semt pazarını kazandırıp hizmete açacağız" diye konuştu.

Şanlıurfa'da Metin Baydilli, ilçede alan gezilerini sürdürüyor ile ilgili etiketler Şanlıurfa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.