Şanlıurfa'da Fevzi Demirkol personel ile buluştu

Şanlıurfa Haliliye İlçe Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye Belediyesinin başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personelleri ile buluştu.

Haliliye İlçe Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, personel buluşmaları programı kapsamında başkan yardımcıları, birim müdürleri ve büro personelleri ile buluştu. Tüm çalışanları ile tek tek görüşen Başkan Demirkol, çalışanlara yaptıkları hizmetler için de teşekkür etti. Personeller ile sohbet edip, taleplerini de alan Demirkol, 2014 yılından bugüne hep birlikte Haliliye’ye hizmet etme gururunu yaşadıklarının da altını çizdi. Demirkol, 2014 yılında kurulan Haliliye Belediyesinde sizler ile birlikte yola çıktık. Yola çıkarken şunu söyledik. “Biz gönülden birlikte olmuş bir aileyiz, bu ailemizin hedefimiz, gayesi halkımızın memnuniyeti, Cenab-ı Hakk’ın rızasını sağlamak ve dualar almak. Kalan hayatımızda birlikte olacağımızı vaat ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Aramızdan ayrılan merhum arkadaşlarımız için de Cenab-ı Hakk’tan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.
Demirkol’a, konuşmalarının ardından hediye taktim edildi. Daha sonra program hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Şanlıurfa'da Fevzi Demirkol personel ile buluştu ile ilgili etiketler Şanlıurfa
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.