Son dakika... Şanlıurfa’da 5 bina karantinaya alındı!

Son dakika... Şanlıurfa’da koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 5 bina karantinaya alınırken, 2 mahalle ve 2 binada uygulanan karantina ise sona erdi.

Şanlıurfa Valili tarafından yapılan açıklamaya göre, İl Hıfzıssıhha Kurulunca yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yeni tedbirler alınması uygun görüldü. İl Hıfzıssıhha Kurulunca yapılan açıklamada, Siverek ilçesine bağlı Haliliye Mahallesi'nde 4 ve Haliliye ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesi'nde 1 bina olmak üzere 5 binada 14 gün karantina tedbirlerinin uygulanması kararlaştırıldı.

Bu arada, Viranşehir ilçesi Kurtulmuş Mahallesi, Ceylanpınar ilçesi Maden Mahallesi, Karaköprü ilçesi Seyrantepe Mahallesi ile Viranşehir ilçesi Yenişehir ilçesinde 2 mahalle ve 2 binada uygulanan 14 günlük karantina sona erdi.

(İHA)

Son dakika... Şanlıurfa’da 5 bina karantinaya alındı! ile ilgili etiketler Şanlıurfa Karantina kovid-19 corona covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.