Salifov'u öldüren koruması tutuklandı!

Azerbaycanlı suç örgütünün elebaşısı Nadir Salifov'u restoranda yemek yerken silahla başından vurarak öldürdüğü iddiasıyla yakalanan Khayn Z. ile kaçarken kullandığı otomobilde bulunan şüpheli adliyeye sevk edildi. Çelik yelek ve zırhlı araçla adliyeye gönderilen A.H. ve Khayn Z. tutuklandı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Antalya'nın Serik ilçesinde, "Lotu Quli" lakaplı Salifov'u, bir otelin restoranında birlikte yemek yediği sırada başından vuran ve kaçmaya çalıştığının bildirilmesi üzerine Denizli'de yakalanan Azerbaycan uyruklu şüpheliler A.H. ve Khayn Z'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

İki şüpheli, çelik yelek giydirilerek emniyetten çıkarıldı. Zanlıların çıkışı sırasında özel harekat polisleri de çevrede güvenlik önlemi aldı.

Zırhlı araca bindirilen A.H. ve Khayn Z, polis araçlarının eşliğinde Serik Adliyesine götürüldü. Şüpheliler, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

"SEVMEDİĞİM HALDE KORUMALIĞINI YAPTIM"

Bu arada Salifov'u silahla öldüren yakın koruması Khayn Z'nin emniyette verdiği ifadesi de ortaya çıktı.

İfadesinde cinayeti işlediğini itiraf eden Khayn Z'nin, "Yıllarca ona katlandım. Kendisini sevmediğim halde korumalığını yaptım. Uzun yıllar birlikte yaşadık, birlikte büyüdük. Tartıştık, bana küfür etti. Onu sevmediğim için ben de öldürdüm" dediği öğrenildi.

Salifov'a 2 el ateş ettiğini belirten Khayn Z, cinayet için kimseden emir almadığını da ileri sürdü.

Salifov'u öldüren koruması tutuklandı! ile ilgili etiketler Antalya Serik cinayet Khayn Z. Lotu Quli Nadir Salifov mevlüt yüksel tutuklandı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.