Rusya'dan ABD'ye Venezuela'ya askeri müdahale uyarısı!

Rusya Dışişleri Bakanlığı, ABD'yi Venezuela'ya askeri müdahale konusunda uyaran bir açıklama yayınladı. Moskova'dan yapılan açıklamada "Stratejik ortağımızı desteklemeyi sürdüreceğiz" denildi.

Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, ABD ve diğer ülkelerin Venezuela üzerindeki baskıyı arttırdıklarına dikkat çekildi.

"Moskova ABD'yi Venezuela'ya askeri müdahale konusunda uyarıyor." denilen açıklamada bunun bir felaket senaryosu olacağı belirtildi.

Rusya'nın açıklamasında, "Venezuela bizim desteklediğimiz ve desteklemeye devam edeceğimiz bir stratejik ortağımızdır. Egemenliğini koruması ve içişlerine karışılmaması için Venezuela'yla birlikte olacağız" denildi.

Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Zaharova, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Venezuela’daki olaylar, ilerici Batı toplumunun oradaki iktidarı elle değiştirerek uluslararası hukuka, egemenlik ve devletin iç işlerine karışılmamasına nasıl baktığına örnektir.” ifadelerini kullandı.

Rusya'dan ABD'ye Venezuela'ya askeri müdahale uyarısı! ile ilgili etiketler Rusya ABD
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.