Rusya'da korkutan koronavirüs bilançosu! Bir günde 10 bin kişi!

Gelen son dakika bilgisine göre; Rusya'da bugün 10 bin 581 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı. Ülke, geçtiğimiz pazar günü 10 bin 633 vaka açıklayarak kendi 'koronavirüs vaka rekorunu' egale etmişti.

Rusya Koronavirüs Enfeksiyonu Kontrol ve Önleme Merkezi'nden yapılan açıklamada, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 76 artarak 1356'ya, 1456 Kovid-19 hastasının iyileşmesiyle de sağlığına kavuşanların sayısının 18 bin 95'e çıktığı kaydedildi.

Nisan ayı başlarında yalnızca 5 bin civarında vaka bildiren Rusya'da, kelimenin tam anlamıyla bir koronavirüs patlaması yaşanıyor.

SON 24 SAATTE 10 BİNİ AŞKIN VAKA

Moskova yönetimi, bugün 10 bin 581 testin daha pozitif sonuç verdiğini duyurdu. Böylece, Rusya'daki vakaların sayısı 145 bin 268 oldu.

BİR AYDA 30 KAT ARTTI

Rusya, Pazar günü de 10 bin 633 vakayla şimdiye kadar tespit edilmiş en yüksek rakamı açıklamıştı.

Böylece, Rusya'daki vakalar bir ayı doldurmadan yaklaşık 30 kat artmış oldu.

Rusya'da korkutan koronavirüs bilançosu! Bir günde 10 bin kişi! ile ilgili etiketler Son dakika Koronavirüs Rusya vaka
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.