Rusya bütün sınırlarını kapatıyor

Gelen son dakika haberine göre; Moskova yönetimi, koronavirüs salgını nedeniyle 30 Mart'ta başlamak üzere ülkenin tüm sınırlarını kapatma kararı aldı.

Rusya Başbakanı Mihail Mişustin, koronavirüsün yayılmasının önlenmesi amacıyla Rus sınırındaki tüm sınır kapılarının 30 Mart’tan itibaren kapatılması talimatı verdi.

Rusya Başbakanlığı resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Rusya sınırlarının yanı sıra Rus-Belarus sınırının kara kısmı da dahil olmak üzere karayolu, demiryolu, yaya, nehir ve karma sınır kapılarının koronavirüs nedeniyle geçici olarak sınırlandırılacağı belirtildi.

Açıklamada, "Rusya Ulaştırma Bakanlığı, Federal Güvenlik Servisi, Rusya Federal Gümrük Servisi, Rusya İnsan Sağlığı ve Tüketiciyi Koruma Kurumu ile birlikte 30 Mart saat 00:00’dan itibaren Rusya devlet sınırlarının yanı sıra Rus-Belarus sınırının kara kısmı da dahil olmak üzere karayolu, demiryolu, yaya, nehir ve karma sınır kapılarından geçişleri geçici olarak sınırlandıracaktır" ifadelerine yer verildi.

(Sputnik)


Rusya bütün sınırlarını kapatıyor

 

Rusya bütün sınırlarını kapatıyor ile ilgili etiketler Rusya Koronavirüs Korona Mihail Mişustin
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.