Putin'in görüştüğü doktorda koronavirüs çıktı

Geçtiğimiz günlerde başkent Moskova'ya bağlı Kommunarka kentindeki hastaneye ziyarette bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e eşlik eden başhekimde koronavirüs tespit edildi.

Rusya lideri Putin, 24 Mart’ta Kommunarka kentine giderek koronavirüs hastalarının tedavi edildiği bir hastaneyi ziyaret etmişti.

BAŞHEKİME KORONA TANISI

Putin’in bu ziyaret sırasında bir araya geldiği başhekim Denis Protsenko’ya koronavirüs tanısı koyulduğu açıklandı.

Rus devlet televizyonu Rossiya 24’ün son dakika olarak geçtiği haberde hastanede özel ek önlemler alınabileceği kaydedildi.

PESKOV: HER ŞEY YOLUNDA

Protsenko’ya tanı koyulduğuna dair haberlerin medyaya yansımasının ardından Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov’dan bir açıklama geldi.

Peskov, Putin’e düzenli olarak testlerin yapıldığını ve her şeyin yolunda olduğunu ifade etti.

Putin'in görüştüğü doktorda koronavirüs çıktı

NE OLMUŞTU?

Son dakika… Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan koronavirüs (corona virus) kısa sürede dünyaya yayılarak, binlerce kişinin yaşamını yitirmesine neden oldu. Dünya Sağlık Örgütü’nün ‘pandemi’ (küresel salgın) ilan ettiği koronavirüs Türkiye’de de görülürken, 168 kişi yaşamını yitirdi.

 

Putin'in görüştüğü doktorda koronavirüs çıktı ile ilgili etiketler Rusya Son dakika Koronavirüs Korona Putin doktor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.