Prof. Kadir Güzin'i zorla otobüsten indirdiler

İstanbul’da Koronavirüsü yasaklarının son gününde, inanılmaz bir olay yaşandı. Gelen son dakika haberine göre, Gaziantep Sütçü İmam Üniversitesi’nde görev yapan Profesör Doktor Kadir Güzin, 65 yaşında olması nedeniyle elinde izin belgesi olmasına rağmen, İstanbul’da otobüsten zorla indirildiğini açıkladı. Bununla da kalmadı bazı şahıslar profesörün üzerine yürüdü.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye’de kontrol altına alınmaya çalışılan Koronavirüsü tedbirleri ilginç ve üzücü olayların meydana gelmesine yol açıyor.

Bu olaylardan birinin de dün akşam Ataşehir’de medya geldiği ortaya çıktı. Gaziantep Sütçü İmam Üniversitesi’nde görev yaptığı öğrenilen Profesör Doktor Kadir Güzin, sosyal medya hesabından başına gelen olayı duyurdu. Prof. Güzin mesajında, 65 yaşında olması nedeniyle elinde izin belgesi olmasına rağmen İstanbul’da otobüsten zorla indirildiğini açıkladı.

Prof. Kadir Güzin'i zorla otobüsten indirdiler

“BİZ SAĞLIKÇILARI ALKIŞLAMAYLA OLMUYOR!”

Profesör Doktor Kadir Güzin, mesajında Ataşehir'de 19 E belediye otobüsüne bindikten sonra, otobüsten zorla indirilmesi ve sonrasında yaşadığı olayları anlatarak kendisine söylenen sözler ve yapılan muamele nedeniyle çok üzüldüğünü dile getirdi.

Prof. Güzin mesajının devamında indirildiği otobüsteki insanların da kendisine sahip çıkmak yerine, “İşe geç kalıyoruz çabuk in” demelerine “Biz sağlıkçıları alkışlamayla olmuyor.” diye yazdı.

İZİN BELGELERİNİ GÖSTERDİ

Belediye otobüsünden indirilmek istenmesi sırasında, izin kartını göstermesine rağmen indirildiğini belirten Prof. Güzin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Değerli arkadaşlarım,
Ben 65 yaşında hekim, hocayım.
Bugün İstanbul Ataşehir'de 19E belediye otobüsüne bindim.
İstanbul kartımı, hekimlik kartımı ve üniversiteden aldığım izin kartını göstermeme rağmen beni otobüsten indirdiler.
Ayrıca otobüsün içindekiler dahi bana sahip çıkmadı.

“OTOBÜSTE ÜZERİME YÜRÜDÜLER!"

“Doktor bey otobüsten in işimize geç kalıyoruz’ diye üzerime yürüdüler.

İstanbul kart 65 yaş üstünü doktor ve vatandaş diye ayırmıyor. Biz sağlıkçıları alkışlamayla olmuyor. Bunu herkese bildirmenizi istiyorum. Üzüldüğüm şey binlerce hastayla gece gündüz ilgilenmeme ve 450 üstünde asistan, doçent, profesör yetiştirmiş olmama rağmen, bu toplum bu kadar duyarsız ve nankör olabilir mi?

“RESMİ BELGEYİ BİR OTOBÜS ŞOFÖRÜ BİLE KABUL ETMİYOR"

İçişleri Bakanı bu yasayı çıkarırken resmi belgeyi bir otobüs şoförü bile kabul etmiyor. Bu durum beni ziyadesi ile üzdü.

Sevgi ve saygılarımla Prof. Dr. Kadir Güzin.

Prof. Kadir Güzin'i zorla otobüsten indirdiler ile ilgili etiketler İETT Otobüs İstanbul Son dakika Prof. Kadir Güzin 65 yaş üstü toplu taşıma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.