Prof. Dr. Oğuz Özyaral, koronavirüs şüphesiyle tedavi altına alındı

Gelen son dakika haberine göre; 64 yaşındaki Prof. Oğuz Özyaral, dün akşam saatlerinde yüksek ateş ve öksürük şikayetiyle Büyükçekmece'de yer alan Mimar Sinan Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Yapılan tetkiklerin ardından Özyaral, koronavirüs şüphesiyle tedavi altına alındı.

İlk olarak Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya ölüm saçan koronavirüsün ülkemizde de görülmesinin ardından sık sık TV programlarında boy gösteren ve halkı ölümcül virüse karşı bilgilendiren Prof. Dr. Oğuz Özyaral, dün akşam yüksek ateş ve öksürük şikayetiyle Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi'ne başvurdu.

KORONAVİRÜS ŞÜPHESİYLE TEDAVİ ALTINDA

Yapılan ilk tetkiklerin ardından Özyaral'ın koronavirüs şüphesiyle hastaneye yatışı yapıldı.

Özyaral'ın tedavisi devam ederken koronavirüs testi yapıldığı ve sonucunun beklendiği öğrenildi.

Prof. Dr. Oğuz Özyaral, koronavirüs şüphesiyle tedavi altına alındı

OĞUZ ÖZYARAL KİMDİR?

Profesör Doktor Oğuz Özyaral, 1956 doğumludur. Üniversitesi İşletmede, Yüksek Lisansını Marmara Üniversitesi Mikrobiyolojide ve Doktorasını da yine aynı okulun aynı bölümünde yapmıştır. Ayrıca, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi ve Organizasyonu Bölümünde Hastane ve Sağlık Kuruluşları Yönetimi konularında yüksek lisans düzeyindeözel eğitim görmüştür.

Profesör Doktor Oğuz Özyaral, şu anda İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı olarak görev almaktadır. Televizyon programlarında da zaman zaman yer alan Profesör Doktor Oğuz Özyaral, Titiz misin? adlı program da yapmıştır.

NE OLMUŞTU?

Son dakika… Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan koronavirüs (corona virus) kısa sürede dünyaya yayılarak, binlerce kişinin yaşamını yitirmesine neden oldu. Dünya Sağlık Örgütü’nün ‘pandemi’ (küresel salgın) ilan ettiği koronavirüs Türkiye’de de görülürken, 168 kişi yaşamını yitirdi.

Prof. Dr. Oğuz Özyaral, koronavirüs şüphesiyle tedavi altına alındı ile ilgili etiketler Son dakika Hastane Koronavirüs Korona oğuz özyaral
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.