Çavuşoğlu: "Son derece yapıcı bir görüşme oldu!"

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Pompeo ile görüşmenin yapıcı geçtiğini, sorunların çözümü için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

ABD'nin, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında yaptırım kararı almasının ardından bugün kritik bir görüşme gerçekleşti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ile Singapur'daki 51. Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda bir araya geldi.

Çavuşoğlu'nun görüşmeye ilişkin açıklama yaptı.

Bakan Çavuşoğlu şu ifadeleri kullandı:

''Karşılıklı anlayışla çözmeyi arzu ettik. Tehdit dili ile yaptırımlarla hiçbir sonuca varılamayacağını söyledik bugün yine tekrarladık. Son derece yapıcı bir görüşme olduğunu söyleyebilirim. Birlikte çalışma konusunda mutabık kaldık.''

 

Çavuşoğlu: "Son derece yapıcı bir görüşme oldu!" ile ilgili etiketler Mevlüt Çavuşoğlu canlı yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.