Pınar Gültekin'in katilinin son görüntüleri ortaya çıktı!

Muğla'da ailesinin kayıp ihbarı verdiği 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in cesedi ormanlık alanda bulundu. Katil zanlısı Cemal Metin Avcı'nın cesedi yakmak için bir akaryakıt istasyonundan benzin aldığı görüntüler ortaya çıktı.

Muğla'nın Ula ilçesinde, 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in cansız bedeni Menteşe ilçesinde ormanlık alanda bulundu.

Genç kızın, eski erkek arkadaşı tarafından önce dövüldüğü, ardından boğularak öldürüldüğü belirlendi. Katil zanlısı, ilk ifadesinde genç kadının cesedini yaktığını ve bir varile koyup ormanlık alana götürdüğünü söyledi. 

CESEDİ YAKMAK İÇİN İSTASYONDAN BENZİN ALMIŞ 

Öte yandan ortaya çıkan son görüntülerde, istasyona beyaz bir araçla gelen Cemal Metin Avcı'nın önce aracına yakıt aldığı ardından elindeki iki pet şişeye benzin koydurduğu anlar yer alıyor. Zanlının rahat tavırları ise dikkatlerden kaçmadı. O anları istasyonun güvenlik kamerası kaydetti.

Pınar Gültekin'in katilinin son görüntüleri ortaya çıktı! ile ilgili etiketler benzin Muğla pınar gültekin Cemal Metin Avcı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.