Ordu'da Barış Semih Yazıcı: “Her alanda kurs açmaya hazırız”

Fatsa Halk Eğitim Merkezi(HEM) Müdürlüğü vatandaşlara yönelik ücretsiz kurslar açmayı sürdürüyor.

Açılacak olan kurslarla ilgili bilgiler veren Fatsa HEM Müdürü Barış Semih Yazıcı, “Fatsa Halk Eğitimi Merkezimiz tarafından ’Ramazan’da Niyet Bayrama Kısmet’ sloganı ile Ramazan ayında açılan mesleki kurslar devam ediyor. Kursiyerlerimiz başvurularını yaptı ve yakın zamanda farklı alanlarda kurslarımızı açacağız. Arıcılık, emlak danışmanlığı, katı yakıtlı kalorifer ateşçisi ve ücretli öğretmenlik için özel eğitim kurslarımız ilk olarak başlayacak. Yoğun ilginin olması kurslarımıza bizler için de ayrı bir önem taşıyor. Projemiz kapsamında kursiyerler sertifikalandırılacak, bayramda hepsi sertifikalı olacaklar” dedi.

“Her alanda kurs açmaya hazırız”
Yeterli sayının oluşması takdirde istenilen her alanda kursu vatandaşlara ücretsiz bir şekilde açacaklarını belirten Müdür Yazıcı, “Rutin olarak açılan kursların yanında ev kadınlarına ve işsiz gençlere meslek edindirmeye yönelik kursları açıyoruz. Herkes buradan aldığı belgelerle iş sahibi olabilecek. Burada üretilen el emeği göz nuru ürünleri bir kazanca dönüştürme yolunda çeşitli projeleri hayata geçiriyoruz. Böylelikle kurslarda ortaya çıkan ürünler kursiyerlere ek gelir sağlayacak” diye konuştu.

Ordu'da Barış Semih Yazıcı: “Her alanda kurs açmaya hazırız” ile ilgili etiketler Ordu
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.