Son dakika... O sahneler gerçek oldu! ABD şu anda o filmi yaşıyor...

Son dakika... ABD'de polisin ensesine bastırması sonucu boğularak hayatını kaybeden George Floyd adına tüm ülkeye yayılan protesto gösterileri devam ediyor. Bazı yerlerde küçük iş makinalarıyla dükkanların kilitleri kırılıp yağma başladı. Yüz binlerce insan polisle çatışırken, protestocular önlerine ne gelirse yakıp yıkıyor. Öte yandan bu görüntüler geçen sene büyük ses getiren Joker filminin bir sahnesini anımsattı.

ABD'nin Minnesota eyaletinde yer alan Minneapolis kentinde, polisin ensesine bastırması sonucu nefessiz kalarak yaşama veda eden George Floyd adına tüm ülkeye yayılan protesto gösterileri devam ediyor.

 ABD'DE KAOS YAŞANIYOR

Bazı yerlerde küçük iş makinalarıyla dükkanların kilitleri kırılıp yağma başladı. Bazı protestocular yazar kasaları kırıp paraları alıyor. Trump karşıtları önlerine ne gelirse yakıp yıkıyor. ABD'de tam anlamıyla kaos yaşanıyor.

Son dakika... O sahneler gerçek oldu! ABD şu anda o filmi yaşıyor...

GÖRÜNTÜLER 'JOKER' FİLMİNİ ANIMSATTI

Öte yandan görüntüler büyük ses getiren Joker filminin bir sahnesini hatırlattı. O sahnede yaptıklarıyla kaosu destekleyen Joker, ortaya çıkan kargaşayı otomobilin içinden gülerek izlemişti.

 

 

 

Son dakika... O sahneler gerçek oldu! ABD şu anda o filmi yaşıyor... ile ilgili etiketler ABD Amerika kaos
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.