Nihat Hatipoğlu koronaya yakalandı! İşte ilk açıklaması

Koronavirüse yakalandığı iddia edilen ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, sosyal medya hesabından sağlık durumuna ilişkin bir açıklamada bulundu. Korona teşhisiyle tedavi gördüğünü bildiren Hatipoğlu, kendisi için dua eden sevenlerine teşekkür etti.

Koronavirüse yakalandığı öne sürülen ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

İddiaları doğrulayan Hatipoğlu, evinde tedavi olduğunu, sıkıntılı bir durumun söz konusu olmadığını ifade etti.

Hatipoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili dostlar. Korona tanısı ile tedavi görüyorum. Evimde tedavi oluyorum.Sıkıntılı bir durum yok hamd olsun. Allah bana ve tedavi gören bütün hastalara şifa versin. Arayan, dua eden bütün dostlara teşekkür ederim. Allah hepinizi korusun"

Nihat Hatipoğlu koronaya yakalandı! İşte ilk açıklaması

Babasının koronaya yakalandığı iddiasını yanıtlayan oğul Hatipoğlu,"Dostlar çok soran oldu. Hocamızın rahatsızlığı Covid-19 olup olmadığı belli olmadığı için kesin bir şey söylemiyoruz. Yayılan şeylere itibar etmeyiniz. Hocamız Allah'a binlerce kez hamd olsun ki iyiler. Sadece sizlerden daha iyi olması için dua bekliyoruz. Selam ve dua ile." ifadelerini kullanmıştı. 

Nihat Hatipoğlu koronaya yakalandı! İşte ilk açıklaması - Resim : 2

 

Nihat Hatipoğlu koronaya yakalandı! İşte ilk açıklaması ile ilgili etiketler Nihat Hatipoğlu Koronavirüs Korona Osman Hatipoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.