Son dakika... Netanyahu'nun oğlundan, babasını protesto edenler için skandal paylaşım

Son dakika... İsrail'de sol blokta yer alan Meretz Partisi Tel Aviv'de, hakkındaki yolsuzluk iddialarına ilişkin Başbakan Binyamin Netanyahu karşıtı protesto düzenledi. Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) rağmen Meretz Partisinin babasına karşı düzenlediği gösteriye tepki olarak, "Umarım bu protesto nedeniyle ölecek yaşlı insanlar sadece sizin taraftan olur" dedi.

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı protesto gösterisiyle ilgili Meretz lideri Nitzan Horowitz, Twitter hesabından "Yolsuzlukla savaş" mesajıyla birlikte alandan bir fotoğraf paylaştı.

Netanyahu'nun oğlu Yair ise Horowitz'in iletisine yaptığı yorumda, yeni tip koronavirüs salgınına rağmen gösteri düzenlenmesini kastederek, "Umarım bu protesto nedeniyle ölecek yaşlı insanlar sadece sizin taraftan olur." ifadesini kullandı.

SKANDAL TWEETİNİ GELEN TEPKİLER ÜZERİNE SİLDİ

Sosyal medya kullanıcılarının tepkisi üzerine oğul Netanyahu, skandal tweetini sildi.

AA

Son dakika... Netanyahu'nun oğlundan, babasını protesto edenler için skandal paylaşım ile ilgili etiketler İsrail kovid-19 corona covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.