Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz yeniden ameliyata alındı!

Gelen son dakika haberine göre; geçtiğimiz günlerde beyin ameliyatı geçiren Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'in, acil olarak yeniden ameliyata alındığı açıklandı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada ise, ''Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz’in, daha önce planlanan ve tedavi sürecinin bir parçası olan mide ameliyatı Prof. Dr. Sayın Dursun Buğra tarafından başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.'' ifadeleri yer aldı.

Geçtiğimiz günlerde beyin ameliyatı olan ve taburcu edilen Mustafa Cengiz'in 'acil olarak' yeniden ameliyata alındığı ifade edildi.

A Spor'dan Aykut İnce'nin haberine göre ise, Galatasaray Başkanı Cengiz, mide kanaması sebebiyle acil ameliyata alındı.

KISA SÜRE ÖNCE BEYİN AMELİYATI GEÇİRMİŞTİ

Mustafa Cengiz, geçtiğimiz hafta da bir beyin ameliyatı geçirmişti. Sarı kırmızılı kulübün başkanını taburcu olduğu esnada İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay karşılamıştı.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Söz konusu haberlere ilişkin Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz yeniden ameliyata alındı!

"GÖZLERİNİ AÇTI, GALATASARAY DEDİ"

Albayrak, Mustafa Cengiz'in beyin ameliyatının ardından basına yaptığı konuşmasında "Uğur hocama çok teşekkür ediyoruz, ekibine ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz. Hocamın eline sağlık, Allah razı olsun. Mutlu ayrılıyoruz. Çok mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Başkanımız evinde istirahate çekildi. Gözlerini açtığı andan itibaren hep Galatasaray dedi. Başka da bir şey demedi. En ufak sorunları bile teker teker bize anlattı çözmeye çalıştı, çözdü." demişti.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ise, "Hocamıza teşekkür ediyoruz. Çok başarılı bir operasyon oldu. Sayın Başkanımız bugün taburcu oldu. Galatasaray camiasına müjdeler olsun. Bundan sonra el birliğiyle yönetim olarak tekrar Galatasaray için çalışmaya devam edeceğiz. Tekrar camiamız adına Uğur hocama teşekkür ediyorum en kalbi saygılarımı sunuyorum." ifadelerini kullanmıştı.

"MORALİNİN YÜKSEK OLMASI EN BÜYÜK DESTEK"

Öte yandan beyin ameliyatını gerçekleştiren Prof. Dr. Uğur Türe ise, "Gördüğünüz gibi Başkan çok iyi durumda. Geçen hafta zorlu bir ameliyat geçirdi. 3 adet beyincikte ve beyin sapında tümörü vardı tamamen çıkardık. Çok iyi durumda şimdi evine dinlenmeye gidiyor. Bundan sonra kemoterapi süreci var. Bu gidişle bunların hepsini en iyi şekilde atlatacağına eminim ben. Kolay ameliyat yok. Bu biraz daha zordu. Çok iyi görünüyor, nazar değmesin. Uyanır uyanmaz Galatasaray Yönetim Kurulu'nu toplamaya başladı. Her gün toplantı yaptı. Ben de onu yasakladım. Moralinin yüksek olması sağlığına en büyük destek. Çok iyi durumda. İnşallah böyle gidecek." demişti.

.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz yeniden ameliyata alındı! ile ilgili etiketler Son dakika Galatasaray Mustafa Cengiz Ameliyat acil
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.