Son dakika... Muş’ta korkunç olay! İş makinesi 30 metre derinliğe gömüldü, operatör aranıyor

Son dakika... Muş-Varto karayolu üzerindeki Alparslan-2 Barajı'nın yapımında çalışan iş makinesi baraj gölüne yuvarlandı. Korkunç olay sonucu 30 metre derinliğindeki suya gömülen iş makinesinin operatörü Ömer Demir kayboldu.

Muş- Varto karayolu üzerindeki Alparslan-2 Barajı'nın yapımında çalışan iş makinesi, bugün saat 09.00 sıralarında baraj gölüne yuvarlandı. 30 metre derinliğindeki suya gömülen iş makinesinin operatörü Ömer Demir, kayboldu. Mesai arkadaşları, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma, 112 Acil ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Son dakika... Muş’ta korkunç olay! İş makinesi 30 metre derinliğe gömüldü, operatör aranıyor

BÖLGEYE DALGIÇ POLİSLER SEVK EDİLDİ

Tatvan'dan da dalgıç polisler bölgeye gönderildi. Diyarbakır'ın Lice ilçesi nüfusuna kayıtlı Ömer Demir için arama çalışması başlatıldı.

DHA 

Son dakika... Muş’ta korkunç olay! İş makinesi 30 metre derinliğe gömüldü, operatör aranıyor ile ilgili etiketler Muş İşçi baraj gölü kayboldu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.