Muş'ta Kaymakam Emre Yalçın, muhtarlarla iftarda buluştu

Muş’un Malazgirt Kaymakamı Emre Yalçın, iftar yemeğinde köy ve mahalle muhtarlarıyla buluştu.

İftar programı öncesi Malazgirt Kültür Merkezi konferans salonunda muhtarlarla toplantı yapan Kaymakam Emre Yalçın, muhtarlardan köylerle ilgili sorunları dinledi, talepleri aldı. Yıl içerisinde köylerde yapılacak çalışmalarla ilgili bilgilerin paylaşıldığı toplantının ardından muhtarlar için Malazgirt Öğretmenevinde iftar yemeği verildi.
Ramazan ayının maneviyatının yaşatılması ve muhtarlarla dayanışmayı kuvvetlendirmek için geleneksel olarak her yıl yapılan iftar yemeğine ilçe merkezi ve köylerindeki tüm muhtarlar katıldı. Kaymakam Emre Yalçın, iftar yemeğine icabet eden tüm muhtarlara teşekkür ederek, iftar yemeğinin muhtarlarla kurumların arasında koordinasyon sağlanmasında faydası olduğunu söyledi. Kaymakam Yalçın, “Muhtarlarımız bizim mahalle ve köylerdeki temsilcimizdir. Sizler vatandaşın talebini, bulunduğunuz yerdeki ihtiyaç sahiplerini, köyünüzün ihtiyaçlarını ve köylerdeki önemli konuları direkt bize ileterek haberdar ediyorsunuz, bizlerde devletimizin imkânlarını vatandaşlarımıza götürüyoruz. Siz değerli muhtarlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Malazgirt Öğretmenevinde düzenlenen iftar yemeğine Kaymakam Emre Yalçın, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Samet Tonga, İlçe Emniyet Müdürü İlker Ekşi ile muhtarlar katıldı.

Muş'ta Kaymakam Emre Yalçın, muhtarlarla iftarda buluştu ile ilgili etiketler Muş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.