Muslera'nın ameliyatı tamamlandı!

Gelen son dakika haberine göre; Tibia ve fibula kemikleri kırılan Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, bu sabah cerrahi operasyon geçirdi. Ameliyatı, Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce yaptı.

Süper Lig'e pandemi süreci nedeniyle ara verildikten sonra futbola dönen Galatasaray, büyük hüzün yaşadı.

2011-2012 sezonunda Lazio'dan Cimbom'a gelen, 5 lig, 5 Süper Kupa ve 4 Türkiye Kupası ile toplamda 14 zafer kazanıp Türkiye'nin en iyi yabancı kalecisi unvanını elde eden Fernando Muslera'nın acı sakatlığı moralleri bozdu.

Rize deplasmanında tibia ve fibula kemiklerinde iki kırık oluşan Nando, doğum günü olan bugün bıçak altına yattı.

Gelen son dakika haberine göre; Muslera'nın operasyonu başarılı bir şekilde tamamlandı. 
Uruguaylı yıldızın tedavisinin ortalama 6-8 ay aralığında tamamlanacağı ve sahalara döneceği belirtiliyor.

MESAJ YAĞIYOR

34. yaşına ameliyat masasında girecek Uruguaylı eldivenin operasyonunu Kulüp Doktoru Yener İnce gerçekleştirecek. Türkiye'de taraflı tarafsız herkesi üzüntüye boğan Muslera'nın acısına dünyanın önemli kalecileri de ortak oldu.

David De Gea ve Reina ile ezeli rakibinin eski kalecisi Volkan Demirel geçmiş olsun mesajı yayımladı. Fenerbahçe efsanesi Alex de Muslera'nın bir an önce sağlığına kavuşması temennisinde bulundu.

 

Muslera'nın ameliyatı tamamlandı! ile ilgili etiketler Galatasaray Fernando Muslera Ameliyat sakatlık
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.