Muharrem İnce'den Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözler

Gelen son dakika haberine göre; Son günlerde parti kuracağı iddialarıyla gündemden düşmeyen CHP'li Muharrem İnce, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu isim vermeden eleştirdi.

İnce, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ''Değişime imza veren Milletvekillerini, Belediye Başkanlarını, Kurultay Delegelerini dışla sonra dostlarınla hayal kur. Bölücü olan kim?'' ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce'den Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözler

NE OLMUŞTU?

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'nda bir konuşma yapmıştı.

Kılıçdaroğlu, ''31 Mart yerel seçimlerinde duvarın arkasına geçtik. O duvarı şimdi dostlarımızla birlikte ve milletimizin ferasetiyle parça parça yıkacağız.'' ifadelerini kullanmıştı.

Kurultay'da tuvalet kenarında oturtulan İnce'nin, 'Dostlarla birlikte iktidara geleceğiz' sözlerine büyük tepki gösterdiği ve yeni bir parti kurma hazırlığında olduğu iddia edilmişti. İnce arkadaşlarına, "CHP tabelası onlarda kalsın. Biz 1919 ruhuyla hareket edeceğiz" dediği de belirtilmişti.

Bu iddialar üzerine CHP yönetimi, İnce'yi bölücülükle suçlamıştı.

 

Muharrem İnce'den Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözler ile ilgili etiketler Muharrem İnce Kemal Kılıçdaroğlu Parti delege bölücü
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.