İnce'den CHP'li vekillere yanıt!

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Her şeye rağmen umut galip gelecek, değişim çok yakında" dedi. İnce ilerleyen saatlerde bir mesaj daha paylaştı.

Muharrem İnce sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "Koltuğa yapışanlar kalkmamak için her yolu deniyor, her yola başvuruyor. Her şeye rağmen umut galip gelecek, değişim çok yakında" açıklamasını yaptı.

İnce Twitter'dan yaptığı açıklamada "16 yıl Milletvekilliği, 4 yıl Grup Başkanvekilliği yaptım. Parti içi yarışlarda Milletvekillerinin hangi koşullarda açıklama yaptığını çok iyi bilirim. Kimse üzülmesin, o arkadaşlarımın da Genel Başkanı olacağım." dedi.

Öte yandan bugün CHP'de, İstanbul, Ankara ve İzmir’in de arasında bulunduğu 59 il başkanı, ortak açıklama ile olağanüstü kurultaya gerek olmadığını bildirdi.

 

16 yıl Milletvekilliği, 4 yıl Grup Başkanvekilliği yaptım. Parti içi yarışlarda Milletvekillerinin hangi koşullarda açıklama yaptığını çok iyi bilirim. Kimse üzülmesin, o arkadaşlarımın da Genel Başkanı olacağım.

— Muharrem İNCE (@vekilince) 26 Temmuz 2018

İnce'den CHP'li vekillere yanıt! ile ilgili etiketler Muharrem İnce CHP Son dakika Kurultay
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.