Viraja hızlı girdi, sonu kötü bitti!

Gelen son dakika haberine göre; Muğla'ya bağlı Bodrum ilçesinde akıllı kavşak olarak nitelendirilen noktaya süratli şekilde giren otomobil, takla attı. Güçlükle durabilen otomobilin içinde 4 kişi yaralandı. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Bodrum’un Bitez Mahallesi'nde bulunan akıllı kavşağa süratli giren otomobil defalarca takla attıktan sonra durabildi. Sürücü dahil otomobilde bulunan 2 kadın 2 erkek ağır şekilde yaralandı.

FECİ KAZA KAMERADA

Kavşağa hızlı girdikten sonra kontrolü kaybeden sürücü önce orta kavşağa girdi, daha sonra taklalar atmaya başladı. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Çevreden geçen otomobil sürücüleri polisi ve 112 acil servisini aradı. Olay yerine gelen ambulansla yaralılar Bodrum’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri ise kaza ile ilgili araştırma yaptı.

ÇELİK JANT BİLE KIRILDI!

Ekipler, arabanın takla atmasının ardından sanruf camından ve yan camlardan yere saçılan paraları, kıymetli eşyaları tutanak tutarak trafik otoparkı yetkililerine teslim etti. Otomobilin çelik jantının kırılması ise kazanın şiddetini gözler önüne serdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Hastaneye kaldırılan 4 kişinin vücutlarında kırıklar olduğu ama hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

(İHA)

Viraja hızlı girdi, sonu kötü bitti!

Viraja hızlı girdi, sonu kötü bitti! ile ilgili etiketler Muğla Bodrum kaza Trafik kazası viraj yaralanma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.