Muğla'da Bakan Bekir Pakdemirli’den şehit üsteğmenin ailesine taziye ziyareti

Muğla Dalaman’da 350 hektar ormanın zarar gördüğü alandaki çalışmaları yerinde inceleyen Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Irak’ın kuzeyinde şehit düşen Muğlalı şehit Hava Savunma Üsteğmen Emre Kargın’ın ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Yangında zarar gören alanlardaki incelemelerini tamamlayan Bakan Bekir Pakdemirli, Irak’ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde bulunan Tayfur Uluçay Üs Bölgesine ikmal faaliyeti esnasında bulundukları araca teröristler tarafından yapılan roketli saldırı sonucu şehit düşen Hava Savunma Üsteğmen Emre Kargın’ın (25) Muğla’nın Dalaman ilçesinde yaşayan ailesini ziyaret etti. Şehidin Seyfettin İnce Caddesi’ndeki baba ocağına gelen Bakan Pakdemirli, emekli trafik polisi baba Muhammet Kargın (55), anne Saadet Kargın (51) ve kız kardeşi Erva Kargın’a (20) taziye dileklerini iletti.
Devletin her zaman yanlarında olduğu mesajını veren Bakan Pekdemirli’ye teşekkür eden baba Muhammet Kargın, “Bu dünyada da öbür dünyada da iki elim yakalarında olacak” diyerek, terör örgütü ve destekçilerini lanetledi.

Muğla'da Bakan Bekir Pakdemirli’den şehit üsteğmenin ailesine taziye ziyareti ile ilgili etiketler Muğla
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.