Son dakika Müge Anlı Sedanur'un katili kim? Sedanur üzerindeki DNA'ların kimlerin çıktı? 19 Aralık Müge Anlı açıkladı! Nasıl öldürdüler?

Müge Anlı, Sedanur son dakika! Müge Anlı bugün yayında önemli son dakika gelişmesini aktardı. ATV ekranlarınd yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sunucusu Müge Anlı Sedanur Güzel cinayeti ile ilgili son dakika gelişmesini açıkladı. 9 yaşındaki küçük kız çocuğunun Sedanur'un üzerinde bulunan DNA'ların kime ait olduğu ortaya çıktı? Peki Sedanur'un katili kim? DNA'lar kime ait çıktı? Detaylar haberimizde...

Son dakika Müge Anlı Sedanur'un katili kim? 9 yaşında olan Sedanur Güzel 16 Eylül'de yabani meyve toplamaya çıktığında kaybolmuştu.Küçük kızın cesedi ise köyün 1 kilometre uzağında bulunmuştu. Sedanur Güzel'in katilinin kim olduğu ise merak konusu. Müge Anlı bugün programda Sedanur Güzel cinayeti ile ilgili son dakika gelişmesini aktardı. Peki Sedanur'un katili kim? Merak edilen detaylar haberimizde...

Sedanur Güzel cinayeti ile ilgili önemli detayları Müge Anlı programda aktardı.

Savcı tutuklu 3 sanık hakkında 20-48 yıl arasında hapis cezası talebinde bulunuğunu Müge Anlı programda belirtti. Savcılığın hazırladığı iddianeme Kars Ağır Ceza mahkemesi tarafından kabul edildi.

Son dakika Müge Anlı Sedanur'un katili kim? Sedanur üzerindeki DNA'ların kimlerin çıktı? 19 Aralık Müge Anlı açıkladı! Nasıl öldürdüler?

Tutuklu 3 sanık hakkında çocuğun öldürülmesi ve nitelikli cinsel istismardan dava açıldı. Sanıklardan Ertan ve Ahmet'in çocuğun üzerinde DNA'ları bulundu.Sedanur Güzel'in annesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına telefon bağlantısı ile katıldı.Küçük çocuğun annesi Handan Hanım; katillerin en ağır cezayı almalarını istediğini belirtti.

SEDANUR'UN OLAYININ GEÇMİŞİNDE NELER OLDU?

Kars'ın Kağızman ilçesi Paslı köyünde 16 Eylül'de yabani meyve toplamaya çıkan 9 yaşındaki Sedanur Güzel kaybolmuştu. Köylülerle kırsalda yapılan arama çalışmalarından sonuç alamayan aile, durumu jandarmaya bildirmişti. İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) görevlileri çocuğun bulunması için çalışması başlatmış ve aramalar sonucu Sedanur'un cesedi köyün 1 kilometre uzağında üzeri taşlarla örtülü halde bulunmuştu. Olaya ilişkin daha önce küçük kızın komşusu Ertan B. tutuklanmıştı.

Kars'ın Kağızman ilçesinde 7 gün önce kaybolan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in cenazesi, Paslı köyü yakınlarında üzeri taşlarla örtülü vaziyette bulundu. Sedanur Güzel'in yapılan otopsisinde cinsel istismara uğradığı ileri sürüldü. Kars Valisi ve başsavcısı iddiaları yalanladı. Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde 16 Eylül'de kaybolduktan 7 gün sonra dün sabah saatlerinde cansız bedeni bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in otopsisinde tecavüz bulgusuna rastlandığı iddia edildi. Cinayete kurban gittiği kesinleşen Sedanur'un ölüm nedeni, organlarından alınan örneklerle kesinleştirilecek. Kayıp Sedanur'un gözaltına alınan komşusu tutuklandı. Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyündeki evinin önünden kaybolan Sedanur Güzel'in (9) kaybolması olayı ile ilgili 'şüpheli' sıfatıyla gözaltına alınıp, ifadesi alınan komşu Ertan Bozkurt, 'sahte evrak' ve 'firar' suçundan tutuklandı.

Sedanur Güzel cinayetinde Müge Anlı'nın programına çıkan kişi gözaltına alındı. Kars'ın Kağızman ilçesinde kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel cinayetinde Ertan Bozkurt'tan sonra, Müge Anlı'nın programına çıkan bir kişi daha gözaltına alındı.

Kağızman'a 30 kilometre uzaklıktaki 80 hane, 350 nüfuslu Paslı köyünde yaşayan Handan-Abdullah Güzel çiftinin 3 çocuğundan en büyüğü Sedanur Güzel, 16 Eylül Pazar günü öğle saatlerinde evlerinin önünde kayboldu. Kızlarından haber alamayan aile fertleri, köylülerle kırsalda arama çalışması yaptı. Uzun süren aramalardan sonuç alınamayınca jandarmaya haber verildi. Paslı Esin Çağdaş İlkokulu'nun 3'üncü sınıf öğrencisi Sedanur Güzel'in bulunması için köylüler seferber oldu. Komandolar, jandarma timleri, AFAD ve UMKE ekipleri, korucular ile köylüler her yerde Sedanur'u aradı. Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı kadavra arama köpeği 'Obert' ve iz takip köpeği 'Calisto' saman yığınında arama yaptı. E.B.'nin evi, bahçesi, çatı kısmı ve samanlık olarak kullanılan alanı didik didik eden ekipleri şüphe arz edecek bir durumla karşılaşmadı.
Sedanur'un kaybolması ile ilgili geçen 18 Eylül akşamı 'şüpheli' sıfatıyla komşu Ertan Bozkurt gözaltına alındı. İfadeler doğrultusunda gözaltına alınan şüphelinin sahte kimlikte dolaştığını belirten Vali Rahmi Doğan, dün "Adli makamların kararı doğrultusunda ifadelere göre alınan bir kişi var. Onun sorgusu devam ediyor ama ne çıkar, olayla ne kadar bağlantılıdır, o hususu bilmiyoruz.

Kars Kağızman'da kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in katilleri aranıyor. Ertan Bozkurt'tan sonra, Müge Anlı'nın programına çıkan Himmet Uç gözaltına alındı. Himmet Uç yaptığı açıklamalarda çelişkili ifadeler veriyordu.

SUPERHABER MARS'I ARIYOR...

Hafta içi her gün yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ATV ekranlarında bügün yine önemli konu başlıkları ile izleyicilerle buluştu.

Toplumsal olaylara karşı yüksek hassasiyeti ile tanınan ünlü sunucu Müge Anlı, hayvan dostlarımız için de duyarsız kalmadı.

SuperHaber Genel Yayın Yönetmeni, gazeteci Cengiz Er'in "Mars" adındaki safkan Alman kurdunun kaybolduğunu izleyenleri ile paylaşan Müge Anlı, programında, köpeği görenlerin ihbarda bulunmasını istedi.

Müge Anlı ayrıca, SuperHaber Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Er'in köpeğini bulan kişiyi ödüllendirileceğini de sözlerine ekledi.

SELMA GÜNEŞ OLAYI

Mahmut Güneş, İzmir'de bulunan yanmış kadın cesedinin karısı Selma Güneş ait olabileceği şüphesi ile ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı.

Adını vermek istemeyen izleyici kendi kocası Suat Bey ve Selma Güneş'in kaçtığını öne sürdü.

Suat Bey'in eşi Selma Güneş ve Suat Bey'in başına bir şey gelmediğini ikisininde İstanbul'da olduğunu iddia etti.

Programa bağlanan Suat Bey'in akrabası ise; " Suat Bey İstanbul'da kardeşinin evinde oturuyor" dedi.

BİRGÜL MEMİŞ OLAYI DNA TESTİ SONUCU!

Birgül Memiş çocuğunun ilk eşinden olmadığını iddia ediyor. DNA testi sonucunun bugün çıkması bekleniyor. DNA testi sonucunu Müge Anlı açıkladı. DNA testi sonucuna göre Faruk Aydın'ın çocuğun babası olmadığı ortaya çıktı.

Birgül Memiş bugün programda; "Gereken mahkemeye davayı açacağım. Oğlumu almak için elimden geleni yapacağım" dedi.

DNA testi sonuçlarının açıklanması sonrasında ise Faruk stüdyoda Birgül'e saldırmaya çalıştı.

Faruk Aydın saldırı anından sonra yayına geri geldi. Aydın, "O an öfkeme hakim olamadım. Çocuğuma bakış açım değişmedi." dedi.

MÜGE ANLI

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı. Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yaptı. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Şenay Düdek ile Cenk Eren FOX Türkiye'de, Müge Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etti.

Dobra Dobra'da ki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp sunuculuğa geçti ve atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaya çalışılmaktadır. Yine Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin'in yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu. Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.

Son dakika Müge Anlı Sedanur'un katili kim? Sedanur üzerindeki DNA'ların kimlerin çıktı? 19 Aralık Müge Anlı açıkladı! Nasıl öldürdüler? ile ilgili etiketler Müge Anlı Son dakika
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.