MSB duyurdu: Terör örgütüne çok ağır darbe

Gelen son dakika haberine göre; Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 14 PKK/YPG'li teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Son dakika... Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, ''Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 14 PKK/YPG’li terörist, Kahraman Komandolarımızın başarılı operasyonuyla etkisiz hale getirildi. Bölgede barış ve huzurun devamı için her türlü tedbir alınmaya devam edilecek.'' ifadeleri yer aldı.

MSB duyurdu: Terör örgütüne çok ağır darbe

FIRAT KALKANI BÖLGESİ NEREDE?

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), 24 Ağustos 2016'da başlayan Fırat Kalkanı Harekatı'nda Halep'in kuzeyinde 2 bin 55 kilometrekare alanı DEAŞ'tan temizledi. Bu sayede, çoğunlukla Türkiye'ye sığınan bölge halkı evlerine döndü.

Türkiye çeşitli kurumları vasıtasıyla sınırının hemen diğer tarafındaki halkın vatanlarında kalması ve huzur içinde yaşaması için bölgeye desteğini sürdürüyor.

MSB duyurdu: Terör örgütüne çok ağır darbe - Resim : 2

MSB duyurdu: Terör örgütüne çok ağır darbe ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı PKK Son dakika Fırat Harekatı terör terörist msb
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.