Meteoroloji bir kez daha uyardı: Fırtına geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nde edinilen son bilgilere göre başta İstanbul olmak üzere yurdun büyük bir bölümünde sağanak yağış etkili olacak. İç Anadolu, Karadeniz ve Batı Ege’de ise fırtına bekleniyor. İşte yurtta beklenen hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 10 Mart hava durumu raporu yayınlandı. Yapılan son tahminlere göre İstanbul da dahil olmak üzere yurdun batı kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın gün boyu etkili olması bekleniyor. Bununla birlikte gün içerisinde İç Anadolu, Karadeniz ve Batı Ege’de şiddetli rüzgar ve fırtınanın etkili olması bekleniyor.

Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz'in batısı ile Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Kastamonu, Çorum çevreleri ve Ankara'nın kuzey ve batı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sıcaklıkların ise batı ve iç kesimlerde 3 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji bir kez daha uyardı: Fırtına geliyor!

Rüzgarın Marmara'nın doğusu, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz'de kuvvetli (40-70 km/sa), İç Anadolu'nun güney ve doğusu ile Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli ve fırtına (50-80 km/sa, yüksek kesimlerinde yer yer 100 km/sa) şeklinde eseceği beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

İSTANBUL °C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

İZMİR °C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

ANKARA °C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve batı kesimleri hafif yağmur ve sağanak yağışlı

Meteoroloji bir kez daha uyardı: Fırtına geliyor! ile ilgili etiketler Meteoroloji Fırtına hava durumu İstanbul Ankara İzmir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.