Mersin'de Oğuz Kaymaz, dereceye giren sporcuları ağırladı

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz, Avrupa ve Afrika şampiyonasında derece alan kick boksçu Ali Ataberk Gürbüzcan ve Batuhan Bayram Demir ile Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Tekvando Türkiye Şampiyonasında derece alan Mersinli sporcuları ağırladı.

İlk olarak Macaristan’ın Györ kentinde düzenlenen Gençler Avrupa Kickboks şampiyonasında 54 kilogramda Avrupa ikincisi ve Afrika’da yapılan Gençler ve Büyükler Dünya Kickboks Kupasında dünya şampiyonu olma başarısı gösteren Ali Ataberk Gürbüzcan ile Gençler Avrupa Kickboks şampiyonasında 86 kilogramda Avrupa üçüncülüğü elde eden Batuhan Bayram Demir’i kabul etti. Sporculara Türkiye Kickboks Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Mehmet Gümüştaş ve antrenörleri Kahraman Vangölü, Salih Erden ve Nasır Kandemir eşlik etti.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymaz, dünya ve Avrupa şampiyonalarda başarı elde eden sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek, başarılarının devamı diledi.
Kick boksçuların ardından Kaymaz, Türkiye Tekvando Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Ercan Aldemir, tekvando antrenörleri Özlenir Boyanmş, Fatih Serçe, İbrahim Savaş Açıkgöz, Ahmet Gündüz, Mustafa Demir, Yasin Damla, Fuatcan Aldemir, Ejder Tunc ve başarılı sporcuları ağırladı. Nisan ayında Düzce’de yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Tekvando Türkiye birinciliğinde Mersin İl karma takımları erkeklerde Türkiye birinciliği elde ederken, bayanlar ise Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarı elde etti.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymaz, şampiyonada başarı elde eden sporcuları tebrik etti.

Mersin'de Oğuz Kaymaz, dereceye giren sporcuları ağırladı ile ilgili etiketler Mersin
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.