Mersin'de Başkan Atsız Afşın Yılmaz, yol çalışmalarını inceledi

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Çavuşlu ve Çelebili mahallelerinde devam eden yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Yılmaz, ilçe genelinde aralıksız devam eden yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını yakından takip ediyor. Bu kapsamda Çavuşlu ve Çelebili mahallelerindeki çalışmaları yerinde inceleyen Yılmaz, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı teknik ekipten bilgiler aldı. Doruklu Mahallesinde devam eden sathi kaplama çalışmasını da inceleyen Yılmaz, belediye personeliyle de sohbet edip işlerinde kolaylıklar diledi.
Çalışmalar hakkında açıklama yapan Başkan Yılmaz, “Kış ayları gelmeden yol çalışmalarını tamamlamak istiyoruz. Vatandaşlarımızın ulaşım konusunda mağduriyet yaşamamaları için elimizden geleni yapıyoruz. Yaptığımız işin kaliteli ve uzun ömürlü olması bizim için önemli. İlçemizin daha modern ve kullanışlı yollara sahip olması amacıyla fizibilite çalışmaları yapmaya da devam ediyoruz” dedi.

Mersin'de Başkan Atsız Afşın Yılmaz, yol çalışmalarını inceledi ile ilgili etiketler Mersin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.