Meral Akşener'den flaş adaylık açıklaması!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kurultayda aday olmayacağını açıkladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından olağanüstü kurultayda aday olmama kararının kesin olduğunu açıkladı. 

Akşener, açıklamasında "Değerli dava arkadaşlarım, Kurultayımızda aday olmama konusundaki kararım kesindir." ifadesini kullandı. Aday olacaklara da başarılar diledi. 

Akşener'in açıklamaları şöyle;

 

"Değerli dava arkadaşlarım, Kurultayımızda aday olmama konusundaki kararım kesindir.

Partimizin yoluna yeni bir yönetim ile devam etmesinin, hem partimizin kurumsallaşma sürecini tamamlayabilmesi, hem de önümüzdeki yerel seçimlerde geleceğinden emin olduğum başarılı sonuçlar için önemli bir ilk adım olduğu kanaatindeyim.
 
Kuruluşumuzun daha ilk gününden itibaren karşılaştığımız tüm engellemelere rağmen partimiz Türk siyasetinde önemli bir yer edindi. Bayrağı devralacak arkadaşlarımın partimizi çok daha ileriye taşıyacaklarına güvenim tamdır.

Tüm arkadaşlarımı partimizin önündeki kurultay sürecine ve partimizin geleceğine yön verecek yeni yönetimini belirlemeye odaklanmaya davet ediyorum. Şimdiden aday olacak tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum."

Meral Akşener'den flaş adaylık açıklaması!

Meral Akşener'den flaş adaylık açıklaması! ile ilgili etiketler Meral Akşener İYİ Parti Kurultay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.