"Erdoğan'ın kararları konusunda ilk defa yanıldım"

Halk TV'de Özlem Gürses'in konuğu olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Ayasofya'nın ibadete açılmasına ilişkin "yanıldım" itirafı geldi. "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararları konusunda ilk defa yanıldım" diyen Akşener, Erdoğan'ın Ayasofya'nın mevcut durumunu seçimlerde manivela olarak elinde tutmak isteyeceğini düşündüğünü söyledi.

Akşener Ayasofya'nın yeniden ibadete açılması kararının ardından canlı yayına katıldığı Halk TV'de büyük yanılgısını itiraf etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan konusunda ilk kez yanıldığını ifade eden Akşener sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Sayın Erdoğan açmaz demiştim. Burada yanılmışım. Hayırlı olsun diyorum sayın Erdoğan’ı da tebrik ediyorum.

Senin Müslümanın benim Müslümanım demek bize düşmez. O Allah’ın bileceği iştir.

Allah bana kul hakkıyla gelmeyin diyor. O dindar bu dindar, bunlar yanlış şeyler. Türkiye’de son iki yıllık sistemden ortaya çıkan bir durum oldu. Bu tür manivelaların vatandaşı bölmek konusunda eskisi kadar görevini yerine getiremiyor. Vatandaş bundan bıktı.

Ayasofya’nın açılması ile ilgili bir araştırma önergesi vermiştik. AK Parti ve MHP ret verdi. CHP’den bu karara itiraz çıkmadı. Sayın Kılıçdaroğlu açacaksanız açın demişti. Açarsa tebrik edeceğim demiştim; görevimi yerine getirmiş olayım."

"Erdoğan'ın kararları konusunda ilk defa yanıldım" ile ilgili etiketler Halk TV Meral Akşener özlem gürses Ayasofya Camii

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.