Mecidiyeköy metrosunda intihar girişimi

Şişli-Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda bir şahıs raylara atlayarak intihar girişiminde bulundu. Metro seferlerinin durdurulduğu olayda, itfaiye ekipleri tarafından raylardan çıkartılan şahıs, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 08.30 sıralarında Şişli-Mecidiyeköy Metro istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde genç bir şahıs tren geldiği sırada raylara atlayarak intihar girişiminde bulundu.

Genç trenin altında kalırken metro istasyonundaki yolcular da tahliye edildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Metro istasyonunun giriş çıkışları emniyet şeridi ile kapatılırken, metro seferleri de durduruldu.

Mecidiyeköy metrosunda intihar girişimi

AYAĞI KOPTU

Kısa bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri, raylardaki genci kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ayağının koptuğu öğrenilen ağır yaralı genç, sedyeyle dışarıya çıkartıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Metronun makinisti ise polis tarafından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Mecidiyeköy metrosunda intihar girişimi - Resim : 2

Öte yandan Metroİstanbul'dan yapılan açıklamada, "M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Mecidiyeköy/Şişli istasyonunda bir vatandaşımızın intihar girişiminde bulunması nedeniyle Osmanbey-Levent istasyonları arasında hizmet verilememektedir. Mecidiyeköy/Şişli ve Gayrettepe istasyonları işletmeye kapatılmıştır" denildi.

Mecidiyeköy metrosunda intihar girişimi ile ilgili etiketler metro Tren Mecidiyeköy Şişli itfaiye polis ray
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.