MEB'den çok önemli LGS paylaşımı

Milli Eğitim Bakanlığı, 7 Haziran'da gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ile ilgili merak edilen konuyu aydınlattı. Sınavda sorulacak soruların müfredat ve kazanımları bakanlığın internet sitesinde yayımlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nca LGS kapsamındaki merkezi sınavda sorulacak soruların müfredat ve kazanımları, http://ttkb.meb.gov.tr/ adresinde yayımlandı.

Bakan Ziya Selçuk, Twitter'dan 7 Haziran'da LGS kapsamında yapılacak merkezi sınava ilişkin paylaşımda bulundu.

"BİR NOKTAYI DAHA AYDINLATIYORUZ

Selçuk, "LGS ile ilgili merak edilen bir noktayı daha aydınlatıyoruz. Sınavda sorulacak soruların müfredat ve kazanımlarını Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığımızın http://ttkb.meb.gov.tr internet adresinde yayımladık" ifadelerini kullandı.

MEB'den çok önemli LGS paylaşımı

LGS KILAVUZU NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Bakan Selçuk ayrıca dün yaptığı duyuruda "7 Haziran 2020 LGS'nin başvurularını otomatik yapacağız. Koronavirüs önlemleri çerçevesinde başvuru işlemlerinin uzaktan yapılabilmesi için gerekli altyapıyı hazırladık. Sınav kılavuzunu geçen yıl olduğu gibi 3 Nisan’da yayımlayacağız. Her şey planlanıyor ve yapılıyor." ifadelerine yer vermişti.

MEB'den çok önemli LGS paylaşımı ile ilgili etiketler Ziya Selçuk LGS Sınav Milli Eğitim Bakanı MEB
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.