Son dakika... Mazhar Alanson'dan Özkan Uğur'un sağlık durumuna ilişkin açıklama

Son dakika... İkinci kez kanser tedavisi görmeye başlayan yakın arkadaşı Özkan Uğur'un sağlık durumuyla ilgili paylaşımda bulunan 'MFÖ' grubunun solistlerinden Mazhar Alanson, "Özkan dualarınızla iyiye gidiyor. Hepinize MFÖ'den sevgiler" ifadelerini kullandı.

Mazhar Alanson, kanser tedavisi gören Özkan Uğur'un sağlık durumuyla ilgili sosyal medyadan bilgi verdi.

İkinci kez kanser tedavisi görmeye başlayan Özkan Uğur'un sağlığının iyiye gittiğini söyleyen MFÖ grubunun üyelerinden Mazhar Alanson, Özkan Uğur ve Fuat Güner ile bir fotoğrafını paylaşarak altına şu ifadeleri kullandı;

Son dakika... Mazhar Alanson'dan Özkan Uğur'un sağlık durumuna ilişkin açıklama

"Biz hem birbirimizi, hem sizi özledik. Yeni şarkılar ekliyoruz. İnşallah uzun bir konser olacak, MFÖ'ye doyacaksınız. Bu arada Özkan dualarınızla iyiye gidiyor. Hepinize MFÖ'den sevgiler."

Son dakika... Mazhar Alanson'dan Özkan Uğur'un sağlık durumuna ilişkin açıklama ile ilgili etiketler Özkan Uğur Mazhar Alanson MFÖ
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.