Manisa'da Başkan Zeki Kayda, personeliyle bayramlaştı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Ramazan Bayramının ardından ilk mesai gününde belediye birimlerinde çalışan tüm personel ile bayramlaştı.

Belediye personelinin Ramazan Bayramını tebrik ederek konuşmasına başlayan Başkan Zeki Kayda, "Değerli mesai arkadaşlarım, sizlerle birlikte 2. dönemimizde hizmet yolunda çalışmaya devam ediyoruz. Salihlimize birçok proje kazandırdık ve bunları sizinle birlikte yaptık. Hepinize bu güzel yol arkadaşlığı için teşekkür ediyor, Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte sizlere sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum" dedi.
Salihli Belediye’sinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, Belediye Başkanı Zeki Kayda ile Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Karaca ve Metin Durmaz, belediye daire müdürleri ve belediye personeli katıldı.

Manisa'da Başkan Zeki Kayda, personeliyle bayramlaştı ile ilgili etiketler Manisa
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.