Malatya'da CHP’li aday Soner Gökçe Akçadağlılarla buluştu

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe seçim çalışmaları kapsamında Akçadağ ilçesini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Burada bulunan esnafları da ziyaret ederek destek isteyen Gökçe, 31 Mart yerel seçimlerin önemli olduğunu vurgulayarak vatandaşlardan sandığa gitmelerini istedi.
Gökçe, “Gönlümüz istiyor ki buraya geldiğimiz zaman sizler için bir şeyler yapabilecek yetkide ve sizler için bir şeyler yapacak güçte olalım. Bu yüzden sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bu noktada sizlerin desteğini görelim istedik. Artık haksızlıklara ve adaletsizliğe el birliğiyle dur diyelim. Hem Akçadağ’da hem de Büyükşehirde biz kendimizi sizlere emanet ediyoruz. Sizlerden biriyiz bizlerden desteğinizi esirgemeyin” diye konuştu.

Malatya'da CHP’li aday Soner Gökçe Akçadağlılarla buluştu ile ilgili etiketler Malatya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.