Son dakika... Kuzey Kore'de koronavirüs karantinasından kaçmaya çalışan çift idam edildi

Son dakika... Kuzey Kore'den genç bir çift idam edildi. Uluslararası yayın kuruluşu Radio Free Asia'da (RFA) yer alan habere göre, idam gerekçesinin, bir erkek ve eşinin mayıs ayı başında koronavirüs karantinasından kaçmaya teşebbüs ettikleri için idam edildikleri ifade edildi.

Uluslararası yayın kuruluşu Radio Free Asia'da (RFA) yer alan habere göre, ülkedeki kaynaklar, Kuzey Kore yetkililerinin bu ayın başlarında bir erkek ve eşini ulusal koronavirüs karantinası sırasında ülkeden kaçmaya teşebbüs ettikleri için idam ettiğini bildirdi.

Çin'e yakın Ryanggang bölgesinden olan çift, Ocak ayından bu yana kapalı olan sınırdan kadının genç yeğeniyle birlikte kaçmaya çalışırken yakalandı. Çift, hiçbir duruşma yapılmadan infaz ekibi tarafından idam edilirken, kadının yeğeni ise reşit olmadığı için idamdan kurtulduğu ifade edildi.

DHA

Son dakika... Kuzey Kore'de koronavirüs karantinasından kaçmaya çalışan çift idam edildi ile ilgili etiketler Kuzey Kore Kim Jong-un idam Kim Jung-sook
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.