Kütahya'da üç kıtadan akademisyenler DPÜ’de bir araya gelecek

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ), 27-28 Şubat tarihlerinde Evliya Çelebi Yerleşkesi’nde gerçekleşecek 21 ülkeden 50’ye yakın akademisyenin katılacağı ’Uluslararası Kültürlerin Birleştirici Gücü ve Üniversitelerin Rolü Çalıştayı’na ev sahipliği yapacak.

Yapılan açıklamaya göre, 27-28 Şubat tarihlerinde Evliya Çelebi Yerleşkesi’nde düzenlenecek çalıştaya Afrika, Asya ve Avrupa kıtalarındaki çeşitli ülkelerin üniversitelerinden temsilciler katılacak. Çalıştayda üniversitelerin uluslararası kültüre katkılarının yanında farklı bölgelerde bulunan üniversiteler arasında akademik iş birliği konusunda görüşmeler gerçekleştirilecek. Şu ana kadar 21 ülkeden 46 akademisyenin katılacağını bildirdiği çalıştaya, Yunus Emre Enstitüsü ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansının (TİKA) girişimleriyle katılımın artması bekleniyor.

Kütahya'da üç kıtadan akademisyenler DPÜ’de bir araya gelecek ile ilgili etiketler Kütahya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.