Kütahya'da Başkan Rasim Daşhan: Şaphane’mize müjdeler vermeye devam edeceğiz

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde yapımına başlanan’ ’Entegre Sağlık Kompleksi’’ inşaatında Belediye Başkanı Rasim Daşhan incelemeler gerçekleştirdi.

İçerisinde 4 hekimlik aile sağlığı merkezi, toplum sağlığı merkezi, 112 acil sağlık hizmetleri İstasyonunun yer aldığı Entegre Sağlık Kompleksinin Şaphane ve bölge halkı için oldukça önemli olduğunu belirten Başkan Daşhan, ’’Entegre sağlık tesisimizin kaba inşaatı Allah’ın izniyle hatasız kazasız bitmiştir. Bundan sonra yapılacak olan çalışmalarla ilçemize hükümetimiz sayesinde çok önemli bir hizmetin verileceği bu bina kazandırılmış olacak. Entegre Sağlık Kompleksi’nin ilçemize kazandırılmasında destekleri için Sayın Cumhurbaşkanımıza, Bakanlığımıza, AK Parti Milletvekillerimiz ve Ak Parti İl Başkanımıza, ilçemiz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Şaphane’miz için müjdeler vermeye devam edeceğiz inşallah’’ diye konuştu.

Kütahya'da Başkan Rasim Daşhan: Şaphane’mize müjdeler vermeye devam edeceğiz ile ilgili etiketler Kütahya
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.