Babacan'ın tedavisi hastanede sürecek

Ailesiyle birlikte koronaya yakalanan Ali Babacan'ın tedavisi hastanede sürecek... Babacan ile birlikte eşi ve oğlu da koronaya yakalanmıştı. Twitter'dan bir açıklama yapan Babacan, "Benim genel durumum iyi ama bazı şikayetlerim devam ediyor. Doktorumun tavsiyesine uyarak ilaç tedavim bitene kadar yakın izlem amacıyla hastanede olacağım" dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a ailesiyle birlikte korona tanısı konmuştu. Tedavisine başlanan Babacan ve ailesinden haber var. Gelen son dakika bilgisine göre Babacan'ın oğlu ve eşi iyileşti ancak kendisinin bazı şikayetleri devam ediyor.

Twitter'dan bir açıklama yapan Babacan, "Benim genel durumum iyi, ancak bazı şikayetlerim devam ediyor. Doktorumun tavsiyesine uyarak, ilaç tedavim bitene kadar yakın izlem amacıyla hastanede olacağım" dedi.

 Kovid-19 tedavisi ile ilgili son durumunu paylaşan Babacan şunları kaydetti:

"Bugün COVID-19'la 8. günümüz. Çok şükür eşim Zeynep ve oğlumuz Emir iyileştiler. Evde kontrol ve karantina altındalar. Benim genel durumum iyi, ancak bazı şikayetlerim devam ediyor. Doktorumun tavsiyesine uyarak, ilaç tedavim bitene kadar yakın izlem amacıyla hastanede olacağım.

 

Babacan'ın tedavisi hastanede sürecek ile ilgili etiketler Ali Babacan Korona Hastane tedavi Son dakika covid19
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.