Son dakika... Koronavirüsün ardından Vuhan'da evlilik başvuruları yüzde 300 arttı (Corona, Covid-19, Kovid-19)

Son dakika... Koronavirüs (Kovid-19) salgınının başlangıç noktası olan Çin'in Vuhan kentinde geçtiğimiz günlerde sokağa çıkma yasağının kaldırılmasıyla birlikte, 76 günlük karantinadan çıkan çiftler adeta evlilik için sıraya girdi. Alipay tarafından açıklanan oranlara göre bölgede evlilik başvuruları yüzde 300 arttı.

Dünya çapında 1.5 milyondan fazla insana bulaşan ve 88 binden fazla insanın ölmesine sebep olan koronavirüsün başladığı Çin'in vuhan kentinde önlemler gevşetildi. Sokağa çıkmaya başlayan Vuhanlıların ise evlilik başvurusunda 'rekor kırdığı' belirtildi.

Son dakika... Koronavirüsün ardından Vuhan'da evlilik başvuruları yüzde 300 arttı (Corona, Covid-19, Kovid-19)

"EVLİLİK BAŞVURUSU İÇİN GÜN VE SAAT KALMADI"

Evlerinde haftalardır karantinada kalan Vuhanlı çiftler, sokağa çıkar çıkmaz evlilik başvurusu yaptı. Dünyaca ünlü sanal alışveriş sitesi Alibaba'nın alt markası olan Alipay, evlilik başvurusu yapanların oranının yüzde 300 arttığını duyurdu.

Sosyal medyada birçok Çinli, evlilik başvurusu için gün ve saat kalmadığını da dile getirdi.

Son dakika... Koronavirüsün ardından Vuhan'da evlilik başvuruları yüzde 300 arttı (Corona, Covid-19, Kovid-19) ile ilgili etiketler Vuhan Çin kovid-19 covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.