Son dakika... Koronavirüsü ile ilgili Çin İstanbul Başkonsolosu'ndan flaş açıklamalar: 2.5 günde ateşi düşürüyor...

Son dakika... Çin Başkonsolosu Cui Wei, koronavirüsü ile ilgili bir TV kanalının canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Çin'in aldığı önlemleri tek tek anlatan Wei, 70 bin taburcu sağladıklarını duyurdu.

Çin'in geleneksel tıbbı ile birlikte sağlık komisyonunun belirlediği mevcut ilaçları kullandıklarını belirtti.

Favipiravir'in hastalığa karşı çok etkili olduğunu ifade eden Wei, "5 günde düşürüyor, favipiravir ile 2.5 günde ateş düşüyor. Yan etkisi az, etkisi büyük. Sağlık komisyonu o nedenle söyledi. Biz saklamıyoruz. Anında tüm dünya ile paylaşıyoruz." dedi.

 

"SONA GELMEDEN BAŞARI DEMİYORUZ"

A Haber'deki habere göre; Çin'in mücadelenin başında olduğunu söyleyen Wei, "Eş güdümlü bir uygulama ile bugünlere geldik. Tamamen kazandık demiyoruz. Devlet Başkanımız başından beri sonundaki zaferi elde edemezsek, başarı istemiyoruz dedi. Sinsi bir virüstür. Her şeyi sona getiremezsek başarı demiyoruz." dedi.

 

 

Son dakika... Koronavirüsü ile ilgili Çin İstanbul Başkonsolosu'ndan flaş açıklamalar: 2.5 günde ateşi düşürüyor... ile ilgili etiketler Çin favipiravir corona
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.