Koronavirüs günlük vaka tablosu açıklandı

Sağlık Bakanlığı koronavirüs günlük vaka tablosunu açıkladı. Türkiye'de 10 Ocak 2020 pazar günü son 24 saatte kaç kişi koronavirüse yakalandı. Vaka sayısı son dakikada ne kadar arttı? Sağlık Bakanı Koca, son 24 saatte yapılan test sayısı 162 bin 786 olarak açıklarken, 9 bin 138 yeni vaka tespit edildiğini bildirdi. Bugün 176 kişi koronavirüsten hayatını kaybetti.

Koronavirüste bugün kaç kişi hastalığı yendi, hasta sayısında azalma devam ediyor mu, günlük vaka sayısındaki düşüş devam ediyor mu? Neden test sayısı düştü?

Bütün bu soruların yanıtı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi, Bakan Koca son dakika günlük vaka sayısını internette duyurdu.

Buna göre güzel haber olarak hasta sayımız düşmeye devam ediyor.

Buna bağlı olarak bugün ölü sayısı da düştü.

Koronavirüs günlük vaka tablosu açıklandı

Peki test sayısı neden düşük?

Bakan Koca, vaka sayısı azaldıkça test talebinin düştüğünü belirtti.

Bakan Koca şunları söyledi: "Bugün tespit edilen 1.017 yeni hasta var. Vaka sayısı azaldıkça filyasyon ihtiyacı da test talebi de kademeli olarak azalıyor. Ağır hasta sayısındaki düşüş kayıplarımızın da sayısını azaltacak. Netice aldığımız kısıtlama ve tedbirlere uymaya devam edelim"

10 OCAK TARİHLİ KORONAVİRÜS TABLOSU

24 saatte 162 bin 786 Kovid-19 testi yaptırdı,
9 bin 138 test pozitif çıktı,
176 kişi öldü,
ağır hasta 2 bin 811,
8 bin 103 kişinin Kovid-19 tedavisinin/karantinasının sona ermesiyle iyileşen hasta sayısı 2 milyon 198 bin 150'ye çıktı.

Koronavirüs günlük vaka tablosu açıklandı ile ilgili etiketler Türkiye koronavirüs vaka tablosu kovid-19 SARSCoV2
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.