Son dakika... Koronavirüs dünya genelinde 5 milyonu aşkın kişiye bulaştı

Son dakika... Çin'in Vuhan kentinde başlayıp daha sonra tüm dünyaya sıçrayan koronavirüs (Kovid-19) salgını yüz binlerce can kayıplarına yol açtı. Dünya genelinde virüs nedeniyle şimdiye kadar 326 bin 65 kişi hayatını kaybetti.

Son bir günde Kovid-19’dan ölenlerin sayısı İspanya’da 27 bin 873’e, İngiltere’de 35 bin 704’e, İtalya’da 32 bin 330’ya, Fransa’da 28 bin 132’ye, ABD'de ise 93 bin 594'e yükseldi.

BREZİLYA EN FAZLA VAKA TESPİT EDİLEN 4. ÜLKE KONUMUNA GELDİ

Güney Amerika ülkelerinden Brezilya’da Kovid-19 salgını nedeniyle şimdiye kadar bir günde en yüksek ölüm gerçekleşti. Brezilya’da son 24 saatte bin 179 kişi hayatını kaybetti.

Salgının en yoğun görüldüğü Brezilya, dünyada en fazla vaka tespit edilen 4. ülke konumuna yükseldi.

VAKA SAYISI YÜKSEK OLAN ÜLKELER

RUSYA
İSPANYA
BREZİLYA
İNGİLTERE
İTALYA
FRANSA
ALMANYA
TÜRKİYE
İRAN
HİNDİSTAN
PERU
ÇİN
KANADA
SUUDİ ARABİSTAN
BELÇİKA
MEKSİKA

(İHA)

Son dakika... Koronavirüs dünya genelinde 5 milyonu aşkın kişiye bulaştı ile ilgili etiketler kovid-19 corona covid-19 son durum dünya geneli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.